News

30/11/2018

Kan KSZ mij de lijst met actoren in de sociale sector meedelen die mijn gegevens hebben geraadpleegd in het Rijksregister?

Ja, de KSZ mag de lijst met die actoren (sociale sector) meedelen:

  1. nadat ze een kopie van de identiteitskaart van de verzoeker heeft ontvangen (de KSZ kan op die manier de verzoeker met zekerheid identificeren)
  2. voor een periode die maximaal 6 maanden teruggaat in de tijd of voor welbepaalde data (in de afgelopen 6 maanden) die u ons heeft meegedeeld

 

U moet uw verzoek schriftelijk of per mail overmaken aan de cel Identificatie. Bij uw verzoek moet u een kopie/scan van uw identiteitskaart voegen (de KSZ kan u op die manier met zekerheid identificeren). De KSZ zal het antwoord enkel per post opsturen naar het adres gekend in het Rijksregister.

Om het u gemakkelijker te maken, stellen we voor dat u het onderstaande formulier gebruikt voor het indienen van uw aanvraag "Verzoek om mededeling van persoonsgegevens door de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid".

Om onze opzoekingen te vergemakkelijken, gelieve een print screen (kopie van het scherm) toe te voegen van hetgeen u via de toepassing "Mijn dossier" ontvangt. Op die manier kunnen we het tijdstip (dag en uur) van raadpleging achterhalen.

Cel Identificatie - Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid, Willebroekkai 38 te 1000 Brussel.
of per mail naar identification@ksz-bcss.fgov.be

meer informatie : FAQ Toegang tot het netwerk en tot de gegevens 

 

22/11/2018

Een nieuwe prestigieuze prijs voor KSZ-BCSS

Winner of the Corporate IT Awards 2018 in the category Outstanding Societal Impact

“This Award recognizes the exceptional performance, achievements and sustained commitment of their IT department and the whole management team for driving great societal impact through innovative implementation of digital platforms, social technologies and e-services.” (Jury Corporate IT Awards 2018 – Genval - November 21)

Corporate IT Awards 2018 : http://corporateitawards.com/home.php